Тячівська районна рада » Новини » Волонтери Тячівщини доставили допомогу українським військовим на передову

Волонтери Тячівщини доставили допомогу українським військовим на передову

01 квітня 2022, П'ятниця
1 728
0
На днях волонтери  Тячівщини повернулись з важливої і небезпечної поїздки, яку здійснили в зону бойових дій Запорізької області.  

Їхали з метою доставки вкрай необхідного вантажу українським військовим, і зокрема 128 бригаді, на місце її дислокації.  
Благодійну місію було організовано активом Углянської територіальної громади завдяки спільними зусиллями волонтерів та благодійників всього району. 
Також чимало небайдужих людей  долучилось до збору  необхідних продуктів харчування та предметів першої необхідності насамперед з Буштинської ТГ. 
Відтак загрузили цілий каміон з причепом необхідного  вантажу,   загальною вагою майже 27 тонн. 
Участь у поїздці, яку очолив досвідчений волонтер Віталій Богдан з Углі,  взяло 12 осіб. 
На схід країни відправили ще кілька закуплених благодійниками транспортних засобів для бійців 128 бригади. 
Так,  два укомплектовані авто марки "Джип" передав  адресно доставити для потреб ЗСУ приватний підприємець з смт. Буштина Іван Куцина. Наскільки важливими і потрібними у зоні бойових дій є позашляховики, певно, зайве наголошувати. 
Хочеться відмітити, що значну частину вантажу з продуктів харчування складала домашня консервація зі смаколиками, які передали нашим захисникам місцеві ґаздиньки Тячівщини. 
З часу війни небайдуже жіноцтво нашого району згуртувалося в акції " Підтримай ЗСУ" у такі собі міні - виробництва, де готують натуральну їжу для фронту. 
В усій Углянській ТГ (селах - Угля, Колодне, М.Уголька, В.Уголька) , а також в населених пунктах Буштинської ТГ ( смт.Буштино, с.Вонігове, Кричево, с.Теребля) невтомні куховарочки роблять голубці, печуть котлети та пиріжки, закручують м'ясні тушонки та рибні консерви.
Цього разу їх загрузили в камійон сотні кілограм, щоб українські воїни споживали смачну й поживну  їжу і мали сил битися з ворогом. І щоб наші захисники відчували, що вдома їх чекають живими і з перемогою! 
Волонтер Віталій Богдан розповів, що дорога хоч і була нелегкою, однак добралися до місця призначення у визначений термін.
Не передати словами радість зустрічі учасників поїздки із бійцями 128 бригади, нашими земляками з Тячівського району - захисниками  з села Угля та Колодно.
Пятьом бійцям волонтери передали бронежилети, спальні мішки, керемати та ін.,  які теж було закуплено за благодійні внески.
Загалом для військових привезли чимало необхідної амуніції, одягу, продуктів харчування та технічних засобів тощо. 
У надзвичайно складних умовах на передових позиціях наші бійці боронять рідну країну від ворога. І готові  будь-якої миті зі зброєю в руках вступити в бій з окупантами, які наступають зі сходу. 
Щиро БАЖАЄМО 128 - ій бригаді та всім українським воїнам витримки, мужності, незламного бойового духу та ПЕРЕМОГИ над ворогом. Ми за вас молимось, хай береже вас ГОСПОДЬ! 
Велика ВДЯЧНІСТЬ всім небайдужим мешканцям Тячівщини, всім організаторам, благодійникам, хто приєднався, вніс пожертву й доклав своїх зусиль для  організації поїздки.  
Велике СПАСИБІ всім жінкам, хто з великою любов'ю і молитвою готував смаколики для наших воїнів,  робив свій маленький внесок для наближення ПЕРЕМОГИ! 
Від щирого серця ДЯКУЄМО всім волонтерам, учасникам поїздки, які ризикуючи життям, відвезли таку необхідну допомогу на схід. 
Всім Вам Божих благословінь, Ангела охоронця, ПЕРЕМОГИ й  МИРУ нашій Україні! 













Додати коментар
Коментарі (0)
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.