Тячівська районна рада » Новини » ОГОЛОШЕНО набір офіцерського складу та добровольців до 71-го окремого батальйону територіальної оборони Тячівського району

ОГОЛОШЕНО набір офіцерського складу та добровольців до 71-го окремого батальйону територіальної оборони Тячівського району

20 січня 2022, Четвер
283
0
З 1 січня 2022 року відповідно до Закону України «Про основи національного спротиву» в державі розгортаються сили територіальної оборони.
Ухвалений закон – це ініціатива Президента України Володимира Зеленського.
Бажаючим проходити службу за контрактом на посадах офіцерського, сержантського та рядового складу звертайтеся:
-безпосередньо до командування підрозділу 
за тел.050-010-5005, 063-3-888-666;
-до Тячівського РТЦК та СП за тел.050-286-33-50 , 097-357-81-5
Запрошуємо мешканців Тячівщини до проходження служби за контрактом в батальйоні територіальної оборони. Служба буде проходити лише на території Тячівського району. За працюючими зберігається середня заробітна плата. В батальйоні є офіцерські, сержантські та солдатські посади.
 
Складовими національного спротиву є територіальна оборона, рух опору та підготовка громадян України до національного спротиву в Тячівському районі.
Бійці цих формувань, у разі необхідності, мають прийти на підсилення регулярних підрозділів Збройних Сил України. 
Передбачається, що територіальна оборона має охороняти об’єкти критичної інфраструктури: теплові електростанції, атомні електростанції, урядові будівлі, штаби військових й інше. Разом з тим, тероборонівці можуть долучитися до охорони громадського порядку чи супроводження військових колон.
Першочергове завдання, у випадку дестабілізації обстановки, за лічені години, взяти під контроль усі об’єкти комунікацій і забезпечити існування конституційного ладу.
 
Територіальна оборона - це справа всіх громадян. Не може бути окремо армія, окремо країна. Кожен на своєму місці робить те, що може. З цього складається загальний спротив агресії, загальний спротив ворогу.
 
Участь у територіальній обороні – абсолютно добровільна.Вимоги до бійців тероборони невисокі. Військовий досвід або стать значення не мають. Вік для прийняття кандидатів на військову службу за контрактом на посади рядового, сержантського і старшинського складу становить від 18 до 45 років (в особливий період – до 60 років).
 
Бійці територіальної оборони можуть проходити добровільну підготовку у вихідні дні. Основна перевага - служба поруч із будинком. 
 
Особи призовного віку, яким виповнилося 18 років можуть проходити строкову військову службу в батальйоні територіальної оборони на території Тячівського району і не залучаються до виконання бойових завдань в зоні проведення Операцій об’єднаних сил.
 
Підписати контракт для проходження дійсної військової служби в підрозділі територіальної оборони можна звернувшись до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання з військово-обліковим документом. 
 
Голова Тячівської райдержадміністрації Тімур Аверін закликає охочих вступати до лав територіальної оборони. „Я впевнений - тільки разом ми переможемо. Захищаючи свої родини і домівку - захистимо і всю Україну!”- наголошує очільник району.  
 
Нагадуємо, що на території Тячівського району проходять заходи формування 71-го окремого батальйону територіальної оборони з місцем розміщення за адресою: м.Тячів, вул.Незалежності,43.
Бажаючим проходити службу за контрактом на посадах офіцерського, сержантського та рядового складу звертайтеся:
-безпосередньо до командування підрозділу 
за тел.050-010-5005, 063-3-888-666;
-до Тячівського РТЦК та СП 
за тел.050-286-33-50 , 097-357-81-53
Додати коментар
Коментарі (0)
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.