Тячівська районна рада » Новини » Усть-Чорнянський підрозділ ДСНС отримав пожежний автомобіль підвищеної прохідності

Усть-Чорнянський підрозділ ДСНС отримав пожежний автомобіль підвищеної прохідності

09 грудня 2021, Четвер
129
0
Рятувальники смт Усть-Чорна отримали сучасний пожежний автомобіль підвищеної прохідності на базі шасі МАЗ, цистерна якого може перевозити 4 тонни води. Така техніка буде надійно захищати мешканців гірської Тячівщини  від небезпек, пов’язаних із вогняним лихом.
Сьогодні, 8 грудня, в урочистій обстановці керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак вручив ключі та пакет документів на цей автомобіль вогнеборцям місцевого державного пожежно-рятувального поста.
Також було проведено робочу зустріч з головою Усть-Чорнянської територіальної громади Петром Костяком, де йшлося про співпрацю. Так, у 2021 році виділено 300 тисяч гривень для ремонту покрівлі будівлі поста. А в наступному році планується проведення ремонту й всередині приміщення.
Окремо йшлося й про облаштування місця дислокації місцевого гірського пошуково-рятувального відділення. Голова громади запевнив, що робитиме все можливе, щоб проходження служби рятувальників було більш комфортим, адже сам є активним волонтером під час пошуково-рятувальних операцій у Карпатах.
ГУ ДСНС України у Закарпатській області


Додати коментар
Коментарі (0)
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.