Тячівська районна рада » Новини » У Закарпатській облраді започаткували подарункову акцію “Від Миколая до Миколая”

У Закарпатській облраді започаткували подарункову акцію “Від Миколая до Миколая”

08 грудня 2021, Середа
69
0
Мета акції – збір подарунків для потребуючих діток краю з тим, щоб надати їм посильну допомогу та створити радісний настрій.

Сьогодні, на місце, де традиційно розташовується новорічна ялинка в обласній раді, ініціатори першими принесли свої подарунки.
«У переддень великих свят за давньою християнською традицією прийнято допомагати ближнім, які цього потребують. Започаткована подарункова акція насамперед цінна тим, що допомагає Миколаю Чудотворцю прийти у гості до діток, які особливо потребують тепла та святкової атмосфери», – зазначив очільник облради Володимир Чубірко, презентуючи старт новорічної акції.
Закарпатські депутати висловили сподівання, що такі їхні прагнення знайдуть підтримку у ділових колах краю, серед депутатів усіх рівнів та закарпатців, яким не байдужа доля ближнього. Адже доброта і милосердя – духовні плоди, які ми повинні берегти, щоб мати благословення жити і творити в ім’я нашої громади, краю, України.
Отож, новорічна акція керівників облради матиме логічне продовження, позаяк волонтери адресно передадуть дарунки закарпатській малечі.
Пресслужба Закарпатської облради
Додати коментар
Коментарі (0)
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.