Тячівська районна рада » Новини » На Закарпатті прогнозують пориви вітру, сніг ожеледицю: можливий вплив на комунальну сферу

На Закарпатті прогнозують пориви вітру, сніг ожеледицю: можливий вплив на комунальну сферу

01 грудня 2021, Середа
337
0
Закарпатський гідрометцентр інформує про ускладнення погодних умов на території області впродовж найближчої доби: очікується значний мокрий сніг, посилення вітру до 15-20, місцями до 25-30 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця, в горах місцями хуртовини, налипання мокрого снігу, туман. 

Такі погодні умови негативно впливатимуть на комунальну, енергетичну, соціальну та транспортну сфери, інформують синоптики.
З огляду на прогноз, у ПрАТ «Закарпаттяобленерго» застерігають: сильні опади та пориви вітру, а також ліній електропередач, налипання на них та на розташованих поруч деревах снігу, особливо мокрого, може призвести до непередбачуваних ситуацій. Саме тому велике прохання до всіх максимально слідкувати за ситуацією навколо, за можливості – не пересуватися під електролініями, не паркувати під ними авто.Краянам слід бути обачними, слідкувати за ситуацією навколо: якщо Ви побачили обірвані електромережі, в жодному разі не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше 8 метрів — це смертельно небезпечно! В разі можливості організуйте охорону місця обриву проводу до приїзду аварійної бригади ПрАТ «Закарпаттяобленерго».
У разі виникнення непередбачуваних ситуацій звертайтеся за номером кол-центру 0-800-50-16-20, який працює цілодобово та безкоштовно!  Прес-служба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»
Додати коментар
Коментарі (0)
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.