Тячівська районна рада » Новини » Відбулася зустріч керівництва району та правоохоронних органів з лісокористувачами

Відбулася зустріч керівництва району та правоохоронних органів з лісокористувачами

11 листопада 2021, Четвер
251
0
У  малому залі Тячівської районної ради 10.11.21 відбулася зустріч керівництва району та правоохоронних органів  з суб'єктами господарювання, які займаються лісокористуванням.  

Дане зібрання було організовано на прохання представників бізнесу з Усть - Чорнянського куща і, зокрема,  високогірних сіл - Лопухово та Німецька Мокра.
Як було повідомлено в залі лісозаготівельниками, за останні декілька тижнів на них здійснюються зухвалі перевірки зі сторони невідомих осіб, які роз'їжджають по селах на автомобілі без розпізнавальних знаків. 
На пилорами навідуються чоловіки  в цивільному,  зупиняють лісовози, перевіряють деревину  і вимагають документи тощо.  Такі дії, на думку приватників,  є протиправними  та перешкоджають роботі їх бізнесу. 
Відтак зі сторони правоохоронців було надано роз'яснення щодо функцій  певних оперативних служб, які мають право проводити як відпрацювання , спецоперації  або ж роз стеження на предмет дотримання законності в тій чи іншій сфері діяльності. 
В тому числі й на виявлення правопорушень у лісовій галузі -  несанкціонованих  рубок чи інших неправомірних дій, що можуть призвести до екологічних втрат  тощо. Однак всі повинні діяти в межах чинного законодавства та своїх службових повноважень. 
З приводу даної ситуації,  суб'єктами господарювання направлено скаргу до обласних органів для реагування.




Додати коментар
Коментарі (0)
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.