Тячівська районна рада » Новини » В дитячій точці "Спільно" ЮНІСЕФ м.Тячів працюють мобільні бригади з нагоди Всесвітнього тиждня імунізації

В дитячій точці "Спільно" ЮНІСЕФ м.Тячів працюють мобільні бригади з нагоди Всесвітнього тиждня імунізації

28 квітня 2023, П'ятниця
120
0
Триває Всесвітній тиждень імунізації. Його щороку проводять в останній тиждень квітня, щоб нагадати про важливість щеплень для захисту людей.


Сьогодні наші діти потребують уваги та захисту, як ніколи, тому потрібно зробити все можливе, аби вони не зазнали страшних інфекційних захворювань.

Протягом 27-30 квітня з 12:00 до 17:00 год. в дитячій точці «Спільно» ЮНІСЕФ, що знаходиться за адресою м.Тячів, вул.Незалежності,30 перебуватимуть мобільні бригади, котрі зможуть надати послуги з імунізації дітям і дорослим. 

Фахівці Тячівської філії ДУ «Закарпатський ОЦКПХ МОЗ» нададуть роз’яснення щодо всіх питань про щеплення, які можуть виникнути як у дітей, так і у дорослих.

Окрім цього, на локації проводитимуться розважальні заходи для дітей. У програмі: пізнавальна вікторина, мегарозмальовка, яскрава фотозона, подарунки для всіх.

Захворювання можуть швидко поширюватися й загрожувати людям, тому саме імунізація є надійним та ефективним захистом проти інфекційних хвороб.

Всі вакцини, які використовуються в Україні, є безпечними та ефективними.

Завітайте з дітьми на точку ЮНІСЕФ "Спільно", що знаходиться за адресою м.Тячів, вул.Незалежності,30, щоб зробити щеплення та дізнатися більше про вакцинацію

Пресслужба Тячівської РВА 




Додати коментар
Коментарі (0)
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.