Тячівська районна рада » Новини » Бійці висловили подяку тячівським волонтерам за евакуаційний транспорт

Бійці висловили подяку тячівським волонтерам за евакуаційний транспорт

06 квітня 2023, Четвер
161
0
Черговий автомобіль відправили на передову волонтери з Тячева для бійців, які захищають нашу країну від російського агресора в Донецькій області.  

Транспортний засіб марки Mitsubishi Pajero Sport було придбано волонтером, директором ТОВ "Гемо Медика Тячів" Михайлом Філіпом, разом з волонтером Михайлом Гуменюком для потреб медичної частини 49 - го Окремого стрілецького батальйону  Сухопутних військ ЗСУ.  
В авто також було завантажено вкрай необхідні лікарські та медичні засоби, предмети першої необхідності  та ін. 
При отриманні транспорту бійці надіслали подяку - відеозвернення, в якому висловили щиру вдячність за придбання та доставку транспорту на передові позиції. 
( З питань безпеки військових відео не публікуємо). 
Подяка адресована насамперед волонтеру  Михайлу Філіпу, який особисто їздив за кордон за транспортним засобом.  А також Михайлу Гуменюку за благодійний внесок в даній акції  
  - Даний автомобіль дуже необхідний для здійснення евакуації  поранених бійців з поля бою. Саме завдяки наявності такого евакуаційного транспорту залежить здоров'я та навіть життя  хворих військових під час їх транспортування до медичного закладу.
- Дякуємо вам, що ви приймаєте участь і надаєте всебічну допомогу в наближенні нашої перемоги. Тільки разом ми зможемо її прискорити. Слава Україні!  - йдеться у відео-зверненні.   
Участь в організації даної благодійної акції  також взяли - заступник голови Тячівської районної ради  Михайло Вурста, заступник начальника Тячівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України  Ріта Данилич  та волонтер Віталій Богдан.  
Підтримка наших захисників триває!  Разом до перемоги - кожен на своєму фронті!”
Пресслужба Тячівської районної ради









Додати коментар
Коментарі (0)
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.