Тячівська районна рада » Новини » Формується Комплексна програма соціальної підтримки ветеранів та членів їх сімей на 2023 рік

Формується Комплексна програма соціальної підтримки ветеранів та членів їх сімей на 2023 рік

31 грудня 2022, Субота
71
0
За участі керуючої справами Закарпатської облради, депутатки облради Мирослави Ливч відбулася онлайн нарада Української асоціації районних та обласних рад з Міністерством у справах ветеранів України.

 
Серед учасників: керуючі справами обласних рад, а також представники профільних комісій, що опікуються соціальними питаннями та питаннями ветеранської спільноти. На заході обговорили питання надання послуг ветеранам.
 
У ході наради зазначалося, що органи місцевого самоврядування повинні розробити та ухвалити відповідну до сучасної державної ветеранської політики Програму по реабілітації, лікуванню, соціальному захисту, створенню умов для навчання, перепідготовки, працевлаштування та організації власного бізнесу ветеранів. Також наголошувалося, що УАРОР та Мінветеранів спільно проводять інформаційно-роз’яснювальні заходи, наразі відбувається фіналізація пропозицій до проєкту Комплексної програми соціальної підтримки ветеранів та членів їх сімей на 2023 рік.
 
«Через повномасштабне вторгнення росії в Україну збільшилася кількість українців, які зі зброєю в руках захищають нашу країну. Відтак, потрібно вже зараз формувати перспективне бачення про медичну, психологічну, соціальну підтримку ветеранів та їх родин. Посадовці місцевого самоврядування та виконавчої влади на усіх рівнях повинні докласти максимум зусиль для успішної реалізації державної ветеранської політики», — зазначила Мирослава Ливч.
 
Пресслужба Закарпатської облради
Додати коментар
Коментарі (0)
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.