Тячівська районна рада » Новини » На Закарпатті планують запуск нового пункту пропуску

На Закарпатті планують запуск нового пункту пропуску

15 листопада 2022, Вівторок
73
0
Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита разом із заступником Міністра інфраструктури України Мустафою-Масі Найємом, представниками Держмитслужби
та заступником Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентським державним секретарем Левенте Модьором провели планову зустріч на кордоні в ПП «Лужанка».
Розглянули питання розвитку дорожньої інфраструктури та пунктів пропуску, серед яких запуск пункту пропуску «Велика Паладь – Надьгодош». Як зауважив Віктор Микита, там вже завершено попередні розрахунки для базового облаштування інфраструктури.
«Наступного тижня запланована зустріч угорських та українських колег з митної і прикордонної служб безпосередньо на локації для фіналізації процесу. Зараз розв'язуємо питання енергопостачання, зв'язку й роботи автоматизованих систем. Дорога з обох сторін готова, тож найближчим часом визначимо дату запуску цього ПП на українсько-угорському кордоні», – наголосив очільник області.
За його словами, партнери також готові до фіналізації. Своєю чергою наміри підтвердили Мустафа-Масі Найєм та представники Держмитслужби.
Додати коментар
Коментарі (0)
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.